Reparera bilen

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp.

Läs mer

Fyrhjulsinställning

Med rätt hjulinställning sparar du pengar.

Läs mer

Service

GARANTI SOM GÄLLER I HELA EUROPA.

Läs mer
Facebook Fan Page

Gilla oss på Facebook...

Det lilla familjeföretaget med det stora ansvaret för din bil.

Österskärs bil och maskin startades av Thommy 1986. Thommy har en gedigen bakgrund som bilmekaniker i flygvapnet sedan 1964. Företaget började i en mindre skala hemma i garaget på Riddarvägen i Österskär. Snart expanderade dock företaget och det dröjde inte länge förrän Österskärs bil och maskin flyttade till större lokaler på Rallarvägen 49 (kullen mittemot Europamöbler i Åkersberga).

Åren gick, och yngste sonen Jonas växte upp och valde att gå i sin fars fotspår. Efter Fordonsteknisk utbildning vid Röllingby gymnasium arbetade Jonas under 2 år hos Biljouren i Åkersberga. År 2004 var det så dags för ytterligare expansion av företaget när även Jonas började arbeta i företaget tillsammans med Thommy.

Våren 2010 har företaget fått en nystart med ännu en ny expansion. Dels har äldste sonen, Tomas, som haft ett stort intresse för verkstaden och hjälpt till sedan barnsben, valt att byta bana från testutvecklare i telekombranschen och arbetar numer också i familjeföretaget. Dels har företaget flyttat till nya bättre lokaler på Sågvägen 16 i Åkersberga.

Öpettider:

Mondag - Torsdag: 7:00 - 17:00

Lunch: 11:30 - 12:30

Fredag: 7:00 - 12:00